Ambitie, doelen en bijstelling

Ambitie, doelen en bijstelling

15 november 2019 Uit Door Herbert

Waar we nu staan?

Met de vorige 3 berichten hebben we online feitelijk ons eerste seizoen 2019 op de Nederlandse watertjes afgesloten. Een terugblik met Arjan, een jaar in beeld en een laatste wedstrijdverslag zijn de laatste stuiptrekkingen van de verslaglegging van onze ambities en activiteiten so far.

In onze ambitie hebben we duidelijk uitgesproken dat we gingen voor de HT-race in 2020. Dat mag helaas niet zo zijn. De wildcard is ons niet toebedeeld en daar zijn we best wel zuur van.
Dat was even slikken, evenals de MPM-race bij Muiden die niet doorging. Daar hadden we ons echt op verheugd als afsluiter.

Hebben we het gered?
Ik vind van wel. We zijn ten prooi gevallen aan regeltjes, een bijgesteld verwachtingsmanagement en fictieve sleepwaarden die door hebben gewerkt in de gunning van de 2 events. Het is niet anders en we leggen er ons erbij neer, sans rancune.

Ondanks dat mogen we trots zijn. Het wil niet zeggen dat we er zelf niet alles aan hebben gedaan om wel mee te dingen. Sterker nog, we hebben meer dan voldaan aan de vooraf gestelde eisen en verwachtingen om te kunnen voldoen. Ik ga ze niet allemaal opsommen en nodig je graag uit om onze inspanningen terug te lezen op de site. En die spirit houden we lekker vast.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

En nu?
Nu gaan we lachend door en stellen onze doelen iets bij. Inhoudelijk blijven we gaan voor dezelfde ambities en mijlpalen. Maar we enten dit op een andere tijdlijn en houden rekening met zaken waar we zelf geen invloed op kunnen uitoefenen. We houden de stemming en moed erin en trainen vrolijk verder. Hopelijk krijgen we onderwijl nog wat aanwas van nieuwe leden en groeien we uit naar een volwaardige vereniging. Mocht je nog iemand weten die te porren is voor wat roeien op de Maas? Zegt het voort.

202?

Zoals al gezegd in eerdere berichten kijken we met veel plezier terug en verheugen we ons op komen seizoen. We zijn er graag weer bij. Tot gauw! En blijf ons volgen, want buiten het bootje ouwehoeren we ook graag online.

Please follow and like us: