De winterdag met van Ommeren

De winterdag met van Ommeren

6 februari 2020 Uit Door Herbert

Impressie van onze winterse zondag

Op de lange vooravond van het officiële wedstrijdseizoen bereiden hier in Maastricht de sloeproeiers van Sloeproeien Maastricht zich voor. Zoals al in eerdere berichtgevingen vermeld zijn en blijven we enthousiast en gemotiveerd aan de riemen hangen.
Onze zondagen vullen we meestal in met een wat meer ontspannen rit op moeder Maas, een koffie-break en als het meezit een koekje. Afgelopen weken waren de camera’s getuige en willen we jullie de impressie van onze inspanningen niet onthouden.

De fotoreportages

We hebben een tweetal reportages in dit bericht verwerkt. Een eerste van een gewone zondagtraining met stuurman Abel aan het roer en aan de mobiele camera.
De tweede reportage komt van een professionele fotograaf, Appie Derks. In het normale leven actief voor het MUMC+ als bedrijfsfotograaf.

In verband met een interview van het MUMC+ met onze Leo*, is gevraagd begeleidende foto’s te maken van onze capo tijdens zijn grote liefhebberij het sloeproeien. Daarom is Appie uitgenodigd om eens getuige te zijn van onze zondagsbesteding terwijl hij de gevoelige plaat vult met de benodigde impressie van Leo en ons als zijn kompanen.

Appie (l) en Abel aan het roer

Fotoverslagen van 2 mooie zondagen:


On tour met Appie

Grillige Maas

Op moment van schrijven, laat de Maas helaas niet toe dat we gaan roeien. Zie ook het vorige bericht. De stroming is enorm en de kolkende rivier laat qua grilligheid niets aan de fantasie over. Niet verantwoord dus.

Wij wachten op rustiger, betere tijden voor wat betreft het weer en de waterperikelen. Mocht dat nog heel lang duren, dan blikken we gewoon terug op onze fotoreportages.
‘Gelukkig hebben we de foto’s nog‘😉

Abel en Appie bedankt.

*Op dit moment beschikken we (nog) niet over een gepubliceerd interview. Mocht dat al mogelijk zijn dan laten we daar meer over weten.

Please follow and like us: