Een meeslepend avontuur

Een meeslepend avontuur

10 maart 2020 Uit Door Herbert

We zijn gesleept. Jawel de van Ommeren staat over een tijdje, gemeten en gesleept, volwaardig op papier en Sloeproeien Maastricht beschikt eindelijk over geldige sleepwaarden.
Iets waar we vorig jaar naar konden fluiten omdat het slepen tot 2x toe werd afgelast vanwege het weer. de impact daarvan is ondertussen al een paar keer beschreven.

Dit jaar waren de weergoden ons meer dan goed gezind en reden we met de zon in de rug richting Stavoren. De van Ommeren opgeknapt en wel, braaf op de trailer in afwachting van zijn medische keuring. Een lange rit en weer hadden we het er voor over.

Een behoorlijke exercitie voor een half uurtje watertrappelen met uitgemeten gewicht aan boord. We kwamen om 14 uur aan en werden rond 17 uur gesleept. We klagen niet, maar je moet wel een hele lange adem hebben om je liefhebberij goed op de rit te krijgen. (en de dikke jas niet te vergeten)

Een meeslepend avontuur. Van 10 tot 22 onderweg voor om gedoogd te worden in het klassement. Nu de waarden afwachten en trainen maar. We zullen eens zien hoe we het er dit jaar afbrengen. Hopelijk zijn we goed voor een HT-Wildcard. Aan het slepen zal het niet liggen dit keer.

Please follow and like us: