Events in wording!

Events in wording!

23 februari 2021 Uit Door Herbert

Sloeproeien Maastricht organiseert een 2-daags sloeproeievent

Jawel, we willen jullie graag vast lekker maken voor een leuk weekend aan de Maas in Maastricht. We zijn gestart met de voorbereidingen voor een wedstrijd op zaterdag en op zondag een mooie toertocht.
Ook willen we iets organiseren in combinatie met een andere happening in Maastricht, te weten Andre Rieu op het Vrijthof!

Het is nog koffiedik kijken of het allemaal gaat lukken gezien de huidige beperkingen en te langzame versoepelingen, maar dat weerhoudt ons niet om vast de schouders onder het organiseren te zetten en jullie vast een beetje warm te laten lopen voor een ludiek weekend.

In hoofdlijnen komen onze plannen op het volgende neer:

Tweedaags sloeproei-event

Datum: 5 en 6 juni. Indien niet mogelijk vanwege Corona, dan wordt het verplaatst naar 28 en 29 augustus.
Wedstrijd op zaterdag:
– Voor dames en heren een aparte wedstrijd
– Afstand 15 en 25 km

Op weg naar Rekem

Toertocht op zondag:
– een toertocht naar het Belgische grensdorp Oud Rekem.
– door de prachtige grensstreek nabij Maastricht en omgeving
– afstand ca 25/30 km heen en terug


Sloeproeien tijdens Rieu

Datum: periode 1 juli tm 14 juli 2021

Tijdens een van de 14 concertdagen van Andre Rieu op het Vrijthof kunnen sloeproei-teams onze sloep de ‘van Ommeren’ huren om overdag, voorafgaande aan het concert te roeien en te genieten van de mooie plekjes op en aan de Maas. We zorgen voor een routekaart!
Daarnaast is er een mogelijkheid om gezamenlijk te lunchen op onze thuishaven Treech42.

NotaBene

Zoals gezegd is alles onder voorbehoud. Als we het allemaal eens wisten was het een stuk makkelijker. We houden jullie dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom onze plannen. Ben je geïnteresseerd en wil je als eerste geïnformeerd worden bij nieuws? Laat dan je mailadres en naam achter via dit formulier. Dan houden we je graag en bijtijds op de hoogte.

Please follow and like us: