Van Ommeren on the Move

Van Ommeren on the Move

7 januari 2020 Uit Door Herbert

Sloeproeien Maastricht verhuist naar nieuwe gastheer

Het zat al een tijdje in de pen, maar per 1 januari is het ook daadwerkelijk een feit. Onze vereniging is verhuisd.
Heel ver zijn we niet gegaan, enkel een 200 flinke roeihalen meer richting de stad zijn we gemeerd. Oftewel, onze sloep ligt nu bij de buurman van onze vorige gastheer MCC… bij Treech’42 te Maastricht

Rechtsaf naar Treech’42

Waarom verhuizen

Belangrijkste reden voor deze verhuizing is dat we bij Treech’42 beter uit de voeten kunnen met betrekking tot onze primaire behoefte om onze watersport door het hele jaar heen uit te oefenen. Dit gezien de mogelijke faciliteiten buiten het watersport-seizoen van Treech’42 zelf.
Daarnaast zien we ook kansen voor een intensieve samenwerking, om met onze nieuwe host interessante events en clinics op touw te zetten en het sloeproeien alsook Treech’42 in Maastricht meer te promoten.

Op naar de nieuwe aanlegplaats

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Met deze verhuizing maken we ons op voor een nieuw sloeproeiseizoen. Na dit jaar zullen we de balans weer opmaken en hopen we dat we terug kunnen kijken op een succesvol sportjaar en dat onze verwachtingen, ideeën en ambities een goede plek hebben gekregen. We hebben er zin in.

Langs deze weg bedanken we nogmaals MCC, onze hospita van afgelopen jaar, voor het huisvesten van onze sloep. We hebben vanuit jullie haven een mooie aftrap gemaakt met onze vereniging. We gaan nu verder vanuit een andere haven en zullen elkaar ongetwijfeld nog tegen komen op moeder Maas.

Please follow and like us: