Sponsors gezocht

Sponsors gezocht

Onze uitdaging

Zoals alle sportverenigingen zijn ook wij afhankelijk van een gezonde financiële huishouding. En het zoeken naar de balans tussen een redelijke contributie voor de leden tegenover het aanbod is een uitdaging. Want we willen het leuk houden en er immers geen elitesport van maken.
We maken natuurlijk kosten die de sport met zich meebrengt. Denk aan onderhoud, onze verplichtingen conform FSN en protocollen, de wedstrijden die zich meestal ver onze thuisbasis, in het Noorden van het land concentreren, publiciteit enzovoort.

Elke vorm van bijdrage is welkom

Op basis van de huidige stand van zaken, klein aantal leden met een schappelijke contributie, zijn we mede afhankelijk van derden. Daarom doen we een beroep op sponsors. Natuurlijk om ons met middelen en geld te ondersteunen, maar ook om daardoor de sloeproei-sport hier in Maastricht en omstreken indirect te helpen promoten. We hoeven geen hele grote vereniging te worden, maar het zou mooi zijn wanneer we straks de continuïteit kunnen waarborgen op basis van een gezond aantal leden.

What’s in it for you?

Hoe we dat van Sloeproeien Maastricht vorm gaan geven? Daar zijn we intern nog over in conclaaf. Uw bijdrage kan bestaan uit een financiele donatie, of de aanschaf van bijvoorbeeld onderdelen voor onze boot. U kunt een wedstrijd sponsoren, of bijvoorbeeld een doft (roeibank) adopteren. Behalve dat wij ons op deze manier willen laten ondersteunen, zetten we er graag een mooie tegenprestatie tegenover.
Afhankelijk van uw bijdrage in middelen of geld denken we bijvoorbeeld aan:

  • Het vermelden van naam en logo (bedrijf, organisatie, etc.) op onze site en op de sociale media;
  • Het voeren van de bedrijfsnaam en logo op onze sloep (en/of onze riemen) de van Ommeren.
    We komen nogal ergens naast onze vertrouwde omgeving Maastricht en presenteren graag uw (bedrijfs)naam en logo op de wateren elders in het land;
  • Het plaatsen van uitgebreide bedrijfsinformatie op onze site;
  • We bieden clinics aan voor teams van een bedrijf. Als bedrijfsuitje, teambuilding activiteit. Dit kan 1, 2 of meerdere keren geregeld worden per seizoen. Aangekleed met een Bourgondisch programma waarmee we graag onze zuidelijke inborst prijsgeven.
  • Of maatwerk. Heeft u een goed idee om ons te ondersteunen? We gaan graag in gesprek en zijn een en al oor. Misschien komen we tot een vruchtbare samenwerking?

Kortom, we zijn nog op zoek naar de vorm en staan open voor alle ideeën.

Uw logo op onze sloep?

Hoe raken we in gesprek hierover?

Hebben we uw interesse voor een sponsoring gewekt, dan maken we graag kennis. We kunnen een afspraak maken. Laat hiervoor een bericht achter via het formulier hieronder. We nemen zo snel mogelijk contact met u op en bespreken dan verder de mogelijkheden.
Alvast bedankt voor uw interesse en reactie.

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Interesse in sponsoring van onze vereniging?

Stel gerust een vraag, doe vast een voorstel en/of laat een reactie achter. We nemen zo snel als mogelijk contact met u op.