Zomaar een training

18 juli 2019 Uit Door Herbert

Team sloeproeien Maastricht bereidt zich voor

Donderdagavond 19:30 uur. Vaste prik, trainen met de van Ommeren. Vandaag een rustige voorbereiding op de Mosselrace in Bruinisse aankomend weekend.

Training Sloeproeien Maastricht
Geen beweging? Klik op de sloepers…. 

aangepast traject

Geen uitputtende kilometers, gewoon warmdraaien voor de opmars naar Zeeland. In plaats van de 11,7 kilometers die we normaal roeien, kiezen we voor een rondje van 7 km. Het mag, want er staat nog wat op het programma zaterdag.

aangepast tempo

Geen 40 slagen per minuut, dat heeft immers geen zin. Als we daarvan zijn hersteld is het weekend voorbij en lopen we achter de mosselen aan. Nee, met Astrid op slag en een stuurman op de tel wordt een mooi inwerktempo aangegeven en de rest volgt gedwee. Er is tijd voor een aantal moppen, dat is traditie, afgewisseld met geconcentreerd roeien. Techniek en ontspanning.

aangepaste stuurman

Nou ja aangepast… Bij gebrek aan beter doet ondergetekende een duit in het zakje om het sturen vanavond op zich te nemen. Geblesseerd en daarom niet in staat deel te nemen aan het roeien en de wedstrijden. Maar wel betrokken en zeer trots op onze kleine vereniging die met beperkte middelen van zich laat horen door heel Nederland.
Want het is immers steeds een behoorlijke onderneming die wedstrijden op de wateren van Verwegistan.

Luitjes bedankt voor vanavond. Op naar Zeeland. Succes!

Herbie

Please follow and like us: